NEURUM

NEURUM

O colecție la modă ce oferă un aspect complet nou pentru îmbrăcămintea de lucru tradițională.

Screenshot 2022 05 11 at 14 04 18 NEURUM

Cea mai recentă colecție a designerilor noștri, care este elegantă și oferă funcționalitate și caracter practic excepționale. Considerăm că este necesar ca îmbrăcămintea de lucru actuală să fie atât atractivă, cât și confortabilă la purtat cât mai mult posibil.

Caracteristici care fac unică colecția NEURUM:

 • talia joasă și fixarea pe corp a pantalonilor NEURUM accentuează stilul modern și tineresc al întregii colecții,
 • talia elastică a pantalonilor vă asigură confort perfect la purtare, indiferent dacă lucrați în picioare sau stați jos,
 • gluga jachetei accentuează potrivirea sa perfectă și aduce caracter practic și confort plăcut la purtare,
 • diferite buzunare folositoare, bucle și alte caracteristici necesare ale pantalonilor,
 • o varietate de accesorii elegante precum rucsacuri, borsete și șepci sunt elemente indispensabile ale întregii colecții NEURUM.

Cu toate acestea, colecția NEURUM aduce mult mai mult decât un stil și un model atrăgătoare și izbitoare. Chiar și în timpul designului inițial, a fost limpede că alegerea materialelor utilizate trebuie să corespundă stilului selectat, și să accentueze aspectul distinctiv al întregii colecții.

Am dezvoltat materiale unice pentru colecția NEURUM

Trifibetex® și TrifibetexPRO®. Ambele materiale noi au devenit pietrele de temelie pentru colecția NEURUM largă de îmbrăcăminte de lucru.

Liniile de produse CLASSIC și CAMOUFLAGE ale colecției NEURUM sunt realizare cu material Trifibetex®. TrifibetexPRO® este și materialul de bază pentru pantalonii și elemente individuale ale jachetelor din linia de produse PERFORMANCE.

We were thinking about how to bring the already created NEURUM collection to perfection. And so another idea was born – a camouflage pattern. We were not satisfied with mere copying, so we designed our own pattern with specific geometric shapes in combination of four basic colors.


project5

În acest moment, oferim 4 linii de produse din colecția NEURUM:

 • Linia CLASSIC, creată de caracterul unic al materialului de bază Trifibetex®, îndeplinește cerințele solicitante pentru îmbrăcăminte de lucru.
 • Linia PERFORMANCE cu material de bază TrifibetexPRO® folosit pentru pantaloni și suplimentar pentru părțile expuse ale jachetelor de lucru.
 • Linia CAMOUFLAGE pentru care materialul de bază Trifibetex® este folosit într-un model geometric distinctiv de camuflaj natural.
 • Linia DENIM este inspirată de îmbrăcăminte denim clasică și este compusă din pantaloni, pantaloni scurți și o jachetă.

Proprietățile materialelor Trifibetex® și TrifibetexPRO®.

Trifibetex®

Trifibetex® este un amestec unic din 3 tipuri de fibre – bumbac, poliester și fibre elastice spandex. Această combinație asigură confort și libertate de mișcare maxime în timpul lucrului, menținând în același timp funcționalitatea.

Cel mai mare conținut de fibre naturale din bumbac (62 %) conferă țesăturii o senzație foarte plăcută la atingere, permeabilitate ridicată și capacitate excelentă de absorbție. Datorită poliesterului (conținut de 35 %), crește rezistența țesăturii, și în plus, îi conferă materialului o contracție redusă și mai puține cute, stabilitate formei, rezistență la murdărie și, în ansamblu, crește durabilitatea produsului la spălări frecvente. Spandex (3 %) adaugă o proprietate excelentă a materialului prin capacitatea sa de a se extinde și de a se întinde până la dublul lungimii și apoi de a reveni la starea inițială datorită memoriei de formă.

Combinația de bumbac, poliester și spandex cu țesătura cea mai puternică din pânză și numărul ideal de fire, îi oferă materialului Trifibetex® cele mai bune proprietăți – rezistență, respirabilitate, rezistența culorii, capacitate de absorbție, elasticitate, rezistență la murdărie, confort ridicat la purtare și confort la contact cu pielea. Materialul unic Trifibetex® îndeplinește cerințele pentru medii de lucru solicitante, cerințele pentru întreținere ușoară și durată lungă de viață și, grație conținutului ridicat de bumbac, și pe cele ecologice.

TrifibetexPRO®

TrifibetexPRO® un alt material textil din oferta noastră, cu un confort la purtare excepțional de plăcut.

Prin folosirea de fibre de nailon și de spandex, le-am combinat cele mai bune proprietăți. Conținutul de nailon 90 % garantează o rezistență mare a materialului în medii uscate și umede, rezistența sa considerabilă la abraziune, elasticitate ridicată, întreținere ușoară și, în același timp, rezistența la substanțe chimice și alcaline. Una din proprietățile cheie ale fibrelor de nailon este rezistența ridicată ce crește suplimentar împreună cu creșterea temperaturii. Aceasta asigură rezistența sa la temperaturi mai mari.

O altă caracteristică distinctivă a materialului TrifibetexPRO® este confortul la purtare plăcut și aerisit.

Conținutul de 10 % fibre elastice din spandex menține semnificativ elasticitatea materialului TrifibetexPRO® în timpul deformării în mediu umed. Astfel fibra își menține stabilitatea formei și îi oferă materialului TrifibetexPRO® o valoare utilă unică. Caracterul unic al materialului TrifibetexPRO® crește semnificativ prin folosirea țesăturii în diagonală încrucișată, o structură ce asigură rezistența, elasticitatea și durabilitatea mare a materialului. Putem numi cu îndrăzneală TrifibetexPRO® un material cu 4 moduri de întindere.

Screenshot 2022 05 12 at 11 57 25 NEURUM


 Screenshot 2022 05 12 at 12 00 28 NEURUMNeurum CLASSIC

Din fericire, nu a fost dificil să găsim inspirația importantă pentru crearea colecției NEURUM. A fost suficient să privim în jur, și totul a fost clar imediat. Lucrând împreună și stabilind obiectivul, am început să ne jucăm intens cu stilul, modelul și accesoriile din colecția emergentă treptat. Rezultatul clar al eforturilor noastre a fost realizarea de îmbrăcăminte de lucru pentru bărbații încrezători care nu se tem de lucrul dificil, dar care doresc să păstreze un aspect atractiv și sexy în timpul lucrului.

Aceste trăsături de caracter și proprietăți ale unui aspect masculin sunt subliniate și mai semnificativ prin formele geometrice ascuțite ale întregii colecții NEURUM. Jacheta, jacheta softshell și jacheta elegantă de iarnă completează de asemenea, viziunea de ansamblu a articolelor vestimentare care se potrivesc perfect. 

 

Screenshot 2022 05 12 at 12 15 15 NEURUMNeurum CAMOUFLAGE

Linia CAMOUFLAGE a colecției NEURUM, confecționată din material Trifibetex®, va impresiona cu siguranță pe oricine cu designul distinctiv al modelului geometric de camuflaj natural.

Este disponibilă în patru culori moderne – măsliniu închis, bleumarin, albastru petrol și antracit.

Aveți posibilitatea de a alege între pantaloni scurți, pantaloni ¾ și pantaloni lungi, în funcție de mediul de lucru sau de vreme. Toate sunt realizate din materialul unic Trifibetex®, iar suplimentar se folosesc întărituri din CORDURA original în zona genunchilor.

Jacheta elegantă de lucru este disponibilă în două versiuni, cu fermoar sau cu capse și o glugă practică.

În cele din urmă, linia CAMOUFLAGE poate fi completată corespunzător cu un tricou, o căciulă, un rucsac și o borsetă din aceeași combinație de culori. Dacă se schimbă vremea, o jachetă softshell elegantă distinctivă sau o jachetă caldă de iarnă cu glugă detașabilă vor fi cu siguranță la îndemână.

 

Screenshot 2022 05 12 at 12 17 52 NEURUMNeurum PERFORMANCE

Pantalonii liniei PERFORMANCE din colecția NEURUM sunt realizați la bază din material TrifibetexPRO® cu un conținut de nailon 90 % și spandex 10 %. Același material este utilizat și pentru părțile extrem de expuse ale jachetelor de lucru.

Linia PERFORMANCE este disponibilă în patru culori moderne – măsliniu închis, bleumarin, albastru petrol și antracit.

Aveți posibilitatea să alegeți între pantaloni ¾ și pantaloni lungi, în funcție de mediul de lucru sau de vreme. Toți sunt realizați din materialul unic TrifibetexPRO®, iar suplimentar se folosesc întărituri din CORDURA original în zona genunchilor.

Jacheta elegantă de lucru este disponibilă în două versiuni, cu fermoar sau cu capse și o glugă practică.

În cele din urmă, linia PERFORMANCE poate fi completată corespunzător cu un tricou, o căciulă, un rucsac și o borsetă din aceeași combinație de culori.

Dacă se schimbă vremea, o jachetă softshell elegantă distinctivă sau o jachetă caldă de iarnă cu glugă detașabilă vor fi cu siguranță la îndemână.

 

Screenshot 2022 05 12 at 12 21 24 NEURUMNeurum DENIM

Linia DENIM este inspirată de îmbrăcăminte denim clasică și este compusă din pantaloni, pantaloni scurți și o jachetă.

Linia modernă DENIM este disponibilă în bleumarin și este realizată dintr-un material foarte confortabil compus din bumbac 97 % și elastan 3 %. Similar cu liniile de produse anterioare, linia NEURUM folosește materialele Trifibetex® și CORDURA® pentru cele mai expuse părți de îmbrăcăminte.

În cele din urmă, linia DENIM poate fi completată corespunzător cu un tricou, o căciulă, un rucsac și o borsetă din aceeași combinație de culori.

Dacă se schimbă vremea, o jachetă softshell elegantă distinctivă sau o jachetă caldă de iarnă cu glugă detașabilă vor fi cu siguranță la îndemână.


 

Accesorii de îmbrăcăminte din colecția NEURUM

Colecția deja foarte largă de îmbrăcăminte de lucru poate fi completată în continuare cu următoarele produse:

 • Screenshot 2022 05 12 at 12 26 03 NEURUM
 • Rucsacuri: Rucsac spațios cu un singur compartiment cu model de camuflaj la modă. Este caracterizat prin spații separate pentru laptop, telefon și portofel.
 • Borsete: Borsetă cu trei compartimente multifuncționale, cu model de camuflaj la modă, cu 1 buzunar interior cu fermoar,curea pe talie cu lungime reglabilă și închidere cu cataramă.
 • Șepci baseball: Șapcă baseball cu model de camuflaj la modă. Mărime ajustabilă cu cataramă metalică.
 • Curele: Curea țesută cu design la modă, cataramă metalică.