Каталог

Корзина

 x 

Корзина пуста

Implementăm un program digitalizat de management al siguranței

Implementăm un program digitalizat de management al siguranței

Orice industrie este plină de riscuri. Pentru a atenua aceste riscuri și pentru a îmbunătăți siguranța organizațională, companiile trebuie să implementeze programe de managementul siguranței la locul de muncă, bazate pe software.

Un întreg program complex de siguranță ar trebui să includă:

  •     Managementul siguranței, bazat pe software
  •     Discuții privind siguranța și protecția sănătății la locul de muncă
  •     Instruire de în domeniul siguranței
  •     Managementul schimbării
  •     Construirea unei culturi de siguranță

De data aceasta, vom discuta despre avantajele și posibilitățile de îmbunătățire a siguranței la locul de muncă prin folosirea soluțiilor software.

Software pentru management al siguranței

Software-ul destinat managementului al siguranței transformă procesele manuale, existente pe hârtie, în active digitale. Software-ul respectiv digitalizează toate înregistrările și rapoartele de siguranță. Acest lucru permite companiilor să vadă imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă în cadrul afacerii. Un program digital de management al siguranței vă permite să capturați informații și să dezvoltați o abordare proactivă în ceea ce se referă la siguranță la locul de muncă. Prin această atitudine proactivă va fi posibil să rezolvați potențialele probleme de siguranță înainte să se întâmple ceva.

Datorită proceselor de digitalizare, este nevoie de doar câteva minute în loc de zile întregi pentru a genera rapoarte de conformitate. Software-ul respectiv are mai multe avantaje:

  • Managerii de proiect sunt mereu la curent, deoarece primesc informații odată ce acestea sunt trimise și pot lua proactiv măsuri pentru a proteja oamenii și echipamentele.
  • Lucrătorii de pe teren pot înregistra instantaneu informații importante de siguranță, cum ar fi inspecții la fiecare echipament folosit pentru ziua respectivă.
  • Lucrătorii pot raporta mai efectiv situații de urgență.
  • Diminuarea birocrației interne cu păstrarea eficienței prin folosirea unui sistem electronic de management al documentelor.

Software-ul de management al siguranței de obicei are o bibliotecă de șabloane de inspecție și exemple de întâlniri de siguranță, care pot fi adaptate nevoilor individuale ale organizației. Formularele respective ajută la completarea informațiilor relevante asociate cu un incident. Odată ce incidentul este transmis digital la birou, managerul de siguranță poate examina raportul, poate adăuga informații suplimentare și poate lua măsuri necesare mai repede și efectiv.