Каталог

Корзина

 x 

Корзина пуста

Prima soluție portabilă pentru prevenirea traumatismelor de mâini

Prima soluție portabilă pentru prevenirea traumatismelor de mâini

Un mic dispozitiv ușor de purtat, de 2x3 cm, care alertează purtătorul cu privire la orice mișcări periculoase pe care le fac prin biofeedback vibro-tactil și auditiv. Aceste informații sunt apoi trimise la o aplicație mobilă personală sau o tabletă la locul de muncă. După o analiză, intelectul artificial va dezvolta un program de micro-învățare cu durată de 10 zile pentru prevenire traumatismelor de mâini. Astfel de dispozitiv este un concept inovator pentru asigurarea siguranței la locul de muncă.

Soluția dezvoltată pentru a preveni traumatisme a avut un succes mare, reducând cu până la 55% traumatisme de mâini. Tehnologia dezvoltată este aplicabile pentru mai multe industrii, unde este implicată orice fel de manipulare manuală, inclusiv depozitare, producție, logistică, comerț cu amănuntul, asistență medicală, etc. Pentru dezvoltarea acestei tehnologii a fost efectuată o analiză detaliată de lungă durată, ca produsul să poată detecta și oferi avertismente pentru mișcările potențial periculoase.

Dispozitivul previne atât traumatismele de mâini, cât și traumatismele de coloană, prin:

  • Monitorizarea mișcărilor și posturii individuale a lucrătorilor și furnizarea de biofeedback utilizatorului în timp real prin intermediul datelor vibro-tactile, auditive sau vizuale pe o aplicație mobilă.
  • Furnizarea unui program de micro-învățare cu durată de 10 zile pentru prevenire traumatismelor.
  • Prezentarea datelor obiective online, care vor fi disponibile atât pentru angajatul, cât și pentru managerii organizației, oferindu-le informații valoroase privind riscurile de accidentare pentru îmbunătățirea managementului siguranței la locul de muncă.

Cele mai comune două zone ale corpului predispuse la traumatisme, sunt umerii și spatele. Cu ajutorul tehnologiei respective, prin programele de antrenament menit prevenirii de mișcări potențial periculoase, lucrătorii pot obține rezultate fascinante pentru dezvoltarea culturii de siguranță la locul de muncă. Tehnologia avansată poate capta nu doar mișcarea, ci și calitatea unei mișcări. Pentru dezvoltarea unei tehnologii cât mai eficiente, inginerii au colaborat activ cu medicii.

Beneficiile tehnologiei pe termen lung

  • Reducerea materială și măsurabilă a numărului de mișcări periculoase, cu reducerea numărului a potențialelor leziuni musculo-scheletice.
  • Locul de muncă mai sigur, care reduce nevoia angajaților de a efectua mișcări cu risc ridicat.
  • Dezvoltarea reputației durabile a angajatorului și, la fel, creșterea a profitabilității.