Каталог

Корзина

 x 

Корзина пуста

Protecție împotriva frigului la locul de muncă

Protecție împotriva frigului la locul de muncă

Alegerea hainelor de lucru potrivite pentru timpul rece este o parte esențială a pregătirii pentru munca eficientă. Îmbrăcămintea de lucru și încălțămintea de lucru pentru iarnă reprezintă o gamă largă articole fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, potrivite pentru purtarea pe termen lung.

Gecile de lucru

Gecile reprezintă baza îmbrăcămintei de lucru de iarnă. Acest fel de geci trebuie sa nu doar protejeze de frig, ci și să fie comode pentru a păstra mișcarea cât mai liberă. La fel, gecile de iarnă destinate pentru lucru trebuie sa fie confecționate dintr-un material suficient de respirabil.

Un astfel de exemplu de geacă perfectă pentru muncă în timpul iernii este Montrose Hi-Vis. Geaca de iarna Montrose HiViz de culoare semnalizantă este confortabilă, realizată din material modern din 100% microfibre de poliester. Geaca Montrose HiViz este impermiabilă și antivânt, de asemenea ea păstrează perfect căldura. Geaca Montrose HiViz are elemente reflectorizante pentru siguranța sporită. Geaca respectivă este ideală pentru lucru, sport sau odihna activă.

Gecile din materialul respectiv sunt bine ventilate și nu absoarbe mirosurile. Geaca de iarna Montrose HiViz are două buzunare laterale, un buzunar interioar și un buzunar pe piept. La fel, geaca Montrose HiViz are o glugă. Gecile Montrose HiViz sunt foarte ușoare.

Mănușile de lucru

Mâinile sunt părțile ale corpului cele mai vulnerabile în ceea ce referă la timpul friguros, fiind subîncălzite din cauza celor mai semnificative pierderi de căldură.

Mai mult, orice manipulare sau lucru cu scule de lucru este foarte neplăcută și complicată când mâinile sunt înghețate, în cazul în care temperatura scade sub limita rezonabilă. Un exemplu de mănușile de iarnă perfecte este modelul Palawan cu căptușeala de latex pentru protecție sporită. Aceste mănușile sunt fabricate din țesătură de nylon de înaltă densitate, care păstrează bine căldura. Pe partea de palmă mănușii au o căptușeală de protecție din latex microporos care asigură o prindere sigură, precum și o protecție suplimentară a mâinilor. Este folosit un fel de latex rezistent la uzură, mănușile sunt făcute  fără cusătură. Pe manșetele mănușilor Palawan este plasată o bandă elastică, densă care fixează bine mănușile pe mâini. Mănuși de iarnă Palawan sunt fabricate în conformitate cu standardele EN 388 și EN 420

Încălțăminte de lucru

Pentru a asigura o protecție completă împotriva frigului este necesară completarea uniformei de lucru cu încălțăminte de lucru special fabricată pentru iarnă. În mod ideal, înbrăcăminte de lucru pentru iarnă ar trebui să păstrează căldura, să fie suficient de respirabili și confortabili. În acest caz, designul atractiv este doar o valoare adăugată plăcută.

Dintre numeroasele modele de încălțăminte de lucru pentru iarnă, ghetele de iarna BK TPU MF S3 SRC este un model model ideal pentru muncă. Ghetele de protecție BK TPU MF S3 SRC sunt proiectate pentru a lucra în condiții de siguranță într-o varietate de medii. Ghetele BK TPU MF S3 SRC sunt fabricate din pielea intoarsă naturală, care este hidrofobă. De asemenea, ghetele de protecție BK TPU MF S3 SRC au elemente reflectorizante si sunt antistatice, având talpa turnată din poliuretan (PU / PU), rezistent la acizi, uleiuri și produse petroliere. Talpă este groasă și distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului. Un bombeu din material compozit protejează picioare în cazul unei lovituri. De asemenea, ghetele BK TPU MF S3 SRC au lamelă antiperforare pentru protecție suplimentară.