Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Producator:
Selectați producătorul

Truse medicale

Gentuța pentru centura Plum 200 ml...

Preț: 190,0 L

Detaliile produsului

Leucoplast are fibre metalice ușor...

Preț: 699,0 L

Detaliile produsului

Leucoplast hidrofob este destinat...

Preț: 500,0 L

Detaliile produsului

PLUM EYEWASH 4691 este o soluție...

Preț: 205,0 L

Detaliile produsului

Stația de spălare a ochilor este...

Preț: 1175,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit K-15 este o trusă...

Preț: 850,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit K-20 este o trusă...

Preț: 1650,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit P-10 este o trusă...

Preț: 550,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit stalowa 20 este o...

Preț: 765,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit stalowa 30 este o...

Preț: 835,0 L

Detaliile produsului

Setul First Aid Kit stalowa 40 este o...

Preț: 895,0 L

Detaliile produsului

Setul PK1 este o trusă de prim ajutor,...

Detaliile produsului

Trusă medicala auto BD DIN portabilă...

Preț: 220,0 L

Detaliile produsului

Trusă medicala auto DIN portabilă este...

Preț: 200,0 L

Detaliile produsului

În magazinele Soling le puteți găsi o gama variată de truse de prim ajutor care îndeplinesc standardele și cerințele naționale. De asemenea, avem trusă medicală auto pentru inspecția tehnică, care conține toate articolele și instrumentele necesare stabilite de legislația în vigoare. O trusă medicală este necesară nu numai în mașină, o trusă medicală de prim ajutor universală este foarte populară. La fel, sunt disponibile și seturi de trusa medicală auto și stingător.

Ce trebuie să conțină o trusa medicală de prim ajutor? În primul rând, o trusă medicală auto de prim ajutor trebuie să conțină diverse pansamente sterile, plasturi și medicamente de bază (antipiretice, analgezice, dezinfectanți). Componența trusei medicale se poate varia: de exemplu, trusa medicală pentru firme și birouri trebuie să conțină acelaș set de medicamente, menționate anterior, precum și medicamente antihistamine, medicamente pentru tensiune și diverse medicamente pe care le utilizați în mod constant la șocul de muncă.

Menționăm, că trebuie să cumpărați o trusă medicală echipată pentru birou: prezența unei truse de prim ajutor este obligatorie în toate organizațiile fără excepție, indiferent de forma de proprietate, tipul de activitate și, de asemenea, indiferent de prezența sau absența factorilor de risc. De asemenea, ar trebui să numiți o persoană responsabilă de truse medicale de prim ajutor pentru a monitoriza data de expirare a consumabilelor medicale. La Soling, puteți cumpăra cutie trusa medicală de prim ajutor cu toate medicamentele necesare. Sortimentul de truse de prim ajutor pentru mașini și birouri este disponibil atât în magazinele noastre fizice, cât și online. Puteți comanda online o trusă de prim ajutor cu livrare în toată țara.