Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker - albastra

PDFPrint
Каска для высотных работ AlpinWorker - синяя
Evaluarea: Nu votat
Sales price 450,0 L
РазмерАртикулКупить
Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker - albastra AlpinWorkerBlue
Description

Casca pentru lucrul la mare altitudine AlpinWorker cântărește doar 260 g și este excelentă pentru alpinismul industrial. Casca este fabricată din policarbonat de rezistență ridicată. Casca AlpinWorker este ventilată, poate fi atașat un far frontal. De asemenea, casca are ochelari încorporate în conformitate cu standardul EN 166, și un sistem convenabil de fixare a căștii pe cap.

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker este disponibilă în patru culori: galben, portocaliu, alb și albastru. Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker poate fi fixată suplimentar pe barbie cu o curea. Casca are un cozoroc scurt. Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker rezistă temperaturilor de la -30 la +50 grade Celsius.

Informații suplimentare:

  •     ochelari încorporați
  •     cozoroc scurt
  •     termen de folosire 5 ani

Puteți cumpăra casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la șediul nostru central. Puteți cumpăra uniforme angro: de la 20 de căști de model AlpinWorker. Compania Soling oferă și alte produse de Cerva.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.