Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker PRO - neagră

PDFPrint
Каска для высотных работ ALPINWORKER PRO - черная
Evaluarea: Nu votat
Sales price 595,0 L
РазмерАртикулКупить
Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker PRO - neagră 0601013660999
Description

Casca pentru lucrul la mare altitudine AlpinWorker PRO cântărește doar 470 g și este excelentă pentru alpinismul industrial. Casca este fabricată din polimer termoplastic de rezistență ridicată. Casca AlpinWorker PRO este ventilată, poate fi atașat un far frontal. De asemenea, casca are un sistem convenabil de fixare a căștii pe cap. Casca pentru lucrul la mare altitudine AlpinWorker PRO este concepută conform standardelor EN 397 și EN 50365 (clasa 0).

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker PRO poate fi fixată suplimentar pe barbie cu o curea. Casca are un cozoroc scurt. Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker PRO rezistă temperaturilor de la -30 la +50 grade Celsius.

Informații suplimentare:

  •     ușoară
  •     cozoroc scurt
  •     termen de folosire 5 ani

Puteți cumpăra casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker PRO la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la șediul nostru central. Puteți cumpăra uniforme angro: de la 20 de căști de model AlpinWorker PRO. Compania Soling oferă și alte produse de Cerva.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.