Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker HV - portocalie

PDFPrint
Каска для высотных работ AlpinWorker HV - оранжевая
Evaluarea: Nu votat
Sales price 450,0 L
РазмерАртикулКупить
Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker HV - portocalie 0601012296999
Description

Casca pentru lucrul la mare altitudine AlpinWorker HV face parte din seria de echipament de protectie personală de imbrăcăminte de mare vizibilitate. Casca cântărește doar 260 g și este excelentă pentru alpinismul industrial. Casca este fabricată din policarbonat de rezistență ridicată. Casca AlpinWorker HV este ventilată, poate fi atașat un far frontal. De asemenea, casca are ochelari încorporate în conformitate cu standardul EN 166, și un sistem convenabil de fixare a căștii pe cap.

Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker HV este disponibilă în două culori: galbenă și portocalie. Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker HV poate fi fixată suplimentar pe barbie cu o curea. Casca are un cozoroc scurt. Casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker rezistă temperaturilor de la -30 la +50 grade Celsius.

Informații suplimentare:

  •     ochelari încorporați
  •     cozoroc scurt
  •     termen de folosire 5 ani

Puteți cumpăra casca pentru munca la mare altitudine AlpinWorker HV la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra uniforme angro: de la 20 de căști de model AlpinWorker HV. Compania Soling oferă și alte produse de Cerva.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.