Catalog

Coş

 x 
Cart empty

Producator:
Selectați producătorul

BLS italy

Semimasca de protecție BLS 4400 ABEK1P3...

Preț: 798,0 L

Detaliile produsului

Masca completă de protecție BLS 5600...

Preț: 1850,0 L

Detaliile produsului

Masca completă de protecție BLS 5700...

Preț: 2170,0 L

Detaliile produsului

Masca completă de protecție BLS 5400...

Preț: 2230,0 L

Detaliile produsului

Masca completă de protecție BLS 3400...

Preț: 2020,0 L

Detaliile produsului

Semimasca de protecție BLS 4000 R este...

Preț: 320,0 L

Detaliile produsului

Semimasca de protecție BLS SGE 46 este...

Preț: 406,0 L

Detaliile produsului

Filtrul BLS 202 P3 combină protecția...

Preț: 112,0 L

Detaliile produsului

Masca completă de protecție BLS 3150...

Preț: 1995,0 L

Detaliile produsului

StartAnterior123UrmătorEnd
Page 1 of 3

Protecția respirației la  locul de muncă este asigurată cu ajutorul unor dispozitive speciale denumite echipamente de protecție personală pentru organele respiratorii (EPPOR). Utilizarea acestor dispozitive este reglementată prin Legea securităţii şi sănătăţii în muncă. EPPOR ajută la evitarea dăunării sistemului respirator uman și reduce riscul de boli profesionale.

Pe site-ul Soling SA soling.md puteți găsi o serie de produse EPPOR, cu indicarea caracteristicilor tehnice ale acestora și prețul, precum și alte echipamente individuale de protecție.

Când lucrați într-un mediu cu atmosferă poluată (prezența impurităților aerosoli, gaze, praf etc.), vă recomandăm să cumpărați respiratoare și / sau măști de gaz pentru a proteja organele respiratorii ale personalului. Partea din față a aparatului respirator protejează împotriva impurităților dăunătoare pentru sistemul respirator. Există două tipuri de măști: cu plasarea strânsă pe față (măști, semimăști) și cu plasarea liberă (respiratori, filtre). În industria nucleară, geci pneumatice și costume pneumatice sunt, de asemenea, utilizate pentru protejarea organelor respiratorii.

În condiții nivelului de oxigen insuficient în atmosferă, compresoarele cu filtre speciale sunt utilizate pentru a oferi aer curat personalului. Alimentarea cu aer poate fi făcută din surse externe, printr-o hotă, sau autonom - o alimentare cu aer comprimat în butelii, oxigen într-o formă legată chimic etc.