Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Sandale SUNSET - portocalii

PDFPrint
Сандалии SUNSET - оранжевые
Evaluarea: Nu votat
Sales price 595,0 L
РазмерАртикулКупить
Сандалии SUNSET - оранжевые - 36
3G31836
Description

Sandalele SUNSET sunt confortabili și funcționali, potrivite pentru vara. Partea de sus a sandalelor este fabricată din material textil și inserții de plasă. Sandalele SUNSET sunt bine fixate pe picior cu sistem universal de șireturi și bande elastice. Sandalele SUNSET sunt potrivite pentru activități în aer liber, precum și pentru lucru în timpul verii. Sandalele SUNSET au talpa moale făcută din amestec de phylon și cauciuc - un polimer modern, foarte ușor, datorita căruia picioarele nu obosesc în timpul mersului.

Sandalele SUNSET sunt disponibile în două culori: galbenă și portocalie. Talpa sandalelor este flexibilă, rezistentă la acizi, uleiuri și produse petroliere. Talpa distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului.

Informații suplimentare:

  • design universal
  • ventilare sporită
  • rezistente la uzură

Puteți cumpăra sandalele SUNSET produse de Ardon în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.