Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Papuci crocs MARINE - negru cu gri

PDFPrint
Кроксы MARINE - черно-серые
Evaluarea: Nu votat
Sales price 250,0 L
РазмерАртикулКупить
Кроксы MARINE - черно-серые - 40
G3179
Кроксы MARINE - черно-серые - 41
G3179
Кроксы MARINE - черно-серые - 42
G3179
Кроксы MARINE - черно-серые - 43
G3179
Кроксы MARINE - черно-серые - 44
G3179
Кроксы MARINE - черно-серые - 45
G3179
Description

Papuci de tip crocs MARINE este o încălțăminte foarte confortabilă din polimer modern EVA, care este potrivită pentru o varietate de condiții. Papuci MARINE sunt potrivite pentru purtarea acasă, în vacanță de vară sau în alte locuri. Papuci MARINE sunt ușoare și flexibile, oferind confortul maxim în timpul mersului. Papuci MARINE se va potrivi atât femeilor, cât și bărbaților, deoarece sunt proiectate în stilul unisex. Papuci MARINE este confortabil de fixat pe talpa cu curea versatilă.

Papuci MARINE sunt disponibile în patru culori: neagră cu albastră, neagră cu gri, albastră cu verde și albastră cu roz. Încălțămintea MARINE este rezistentă la uzură și rezistentă la acizi, uleiuri și produse petroliere. Datorită utilizării polimerului EVA, papuci MARINE sunt igienici - sunt rezistenți la ciupercuțe și bacterii.

Informații suplimentare:

  •     masa perechii - 350 grame
  •     confortabile
  •     uzură
  •     hipoalergenice

Puteți cumpăra încălțăminte MARINE produsă de Ardon în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.