Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Bocanci WRANGELL TREKKING - maro

PDFPrint
Ботинки WRANGELL TREKKING
Evaluarea: Nu votat
Цена со скидкой:
800,0 L
Обычная цена:
1300,0 L
РазмерАртикулКупить
Ботинки WRANGELL TREKKING - коричневые - 40
0202049875040
Description

Bocanci Wrangell TREKKING de drumeție sunt concepute pentru activități în aer liber și pentru lucru. Bocancile Wrangell TREKKING sunt fabricate din piele naturală, au membrana modernă impermeabilă KINGTEX, care păstrează perfect căldura.

Bocancile Wrangell TREKKING sun disponibile în două culori: maro și verde. Bocancile Wrangell TREKKING au talpa turnată, fabricată din etilen-acetat de vinil (EVA) cu adaos de cauciuc. O talpă groasă cu o crestătură specială în partea de față a bocancilor va proteja împotriva posibilelor traumatisme în timpul mersului pe drumeție. De asemenea, talpa a Wrangell TREKKING are proprietăți anti-alunecare - în acest scop, a fost dezvoltat un sistem de amplasare a spinilor pe talpă.

Informații suplimentare:
- partea de sus impermiabilă

- talpa antiderapantă

- talpa rezistentă la uleiuri și produse petroliere

Statut vânzare: Reduceri
Mărime: 38 | 39 | 40 | 41
Unități de vânzare: 1/10 Pereche

Puteți cumpăra încălțăminte produsă de CRV în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.