Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Ghete de protecție EXTREME ARDEA S3 SRC cu bombeu compozit

PDFPrint
Ботинки EXTREME ARDEA S3 SRC
Evaluarea: Nu votat
not_available.gif
РазмерАртикулКупить
Description

Ghete EXTREME ARDEA S3 SRC este un model de încălțăminte de protecție cu un bombeu compozit. Ghetele de protecție EXTREME ARDEA S3 SRC sunt proiectate pentru a lucra în condiții de siguranță într-o varietate de medii. Ghetele EXTREME ARDEA S3 SRC sunt fabricate din pielea naturală, care este hidrofobă. De asemenea, ghetele de protecție sunt antistatice și au o lamelă antiperforație din material modern pentru protecție suplimentară.

Ghetele de protecție EXTREME ARDEA S3 SRC au talpa turnată din poliuretan (PU / PU), rezistent la acizi, uleiuri și produse petroliere. Talpă este groasă și distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului. Un bombeu din material compozit protejează picioare în cazul unei lovituri.

Informații suplimentare:
  - absorbția de energie în călcâi

- pielea impermiabilă

- talpa antiderapantă

- bombeu compozit

- talpa rezistentă la uleiuri și produse petroliere

 - lamelă antiperforație

Puteți cumpăra încălțăminte produsă de Panda în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.