Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Bocanci de protecţie Panda DAINO

PDFPrint
Ботинки Panda DAINO
Evaluarea: Nu votat
Цена со скидкой:
500,0 L
Обычная цена:
800,0 L
РазмерАртикулКупить
Ботинки Panda DAINO - 38
0202000610038
Description

Ghete de protecţie Panda DAINO au bombeu din metal de siguranță și sunt proiectate pentru o muncă confortabilă în diferite condiții. Ghete de protecţie Panda DAINO sunt fabricate din pielea naturală cu inserții textile, precum și căptușeală permeabilă la aer.

Talpa turnată din poliuretan (PU/PU) este rezistentă la acizi, uleiuri și produse petroliere. O talpă antistatică groasă distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului și un bombeu de protecție din poliuretan este și pe partea frontal
ă a ghetelor. Bombeu din metal de siguranță protejează piciorul în cazul unei lovituri. Ghete de protecţie Panda DAINO sunt fabricate în conformitate cu standardul EN ISO 20347 Occupational footwear..

Informații suplimentare:
  - absorbția de energie în călcâi

- pielea impermiabilă

- talpa antiderapantă

- bombeu metalic

- talpa rezistentă la uleiuri și produse petroliere

- încălțăminte antistatică

Puteți cumpăra încălțăminte produsă de Panda în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.