Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Ghete de protecţie Nordi S3 cu bombeu compozit

PDFPrint
Ботинки Nordi S3
Ботинки Nordi S3
Evaluarea: Nu votat
Sales price 1500,0 L
РазмерАртикулКупить
Ботинки зимние Nordi S3 - 41
200322
Ботинки зимние Nordi S3 - 42
200322
Ботинки зимние Nordi S3 - 43
200322
Ботинки зимние Nordi S3 - 44
200322
Ботинки зимние Nordi S3 - 45
200322
Description

Ghete Nordi S3 este un model de încălțăminte de protecție cu un bombeu compozit, insulate cu blana artificială care păstrează perfect căldura. Ghetele de protecție Nordi S3 sunt proiectate pentru a lucra în condiții de siguranță într-o varietate de medii. Ghetele Nordi S3 sunt fabricate din pielea hidrofobă. De asemenea, ghetele de protecție Nordi S3 au elemente reflectorizante. Ghetele Nordi S3 sunt antistatice.

Ghetele de protecție Nordi S3 au talpa turnată din poliuretan (PU / TPU), rezistentă la acizi, uleiuri și produse petroliere. Talpă este groasă și distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului. Un bombeu din material compozit protejează picioare în cazul unei lovituri. De asemenea, ghetele Nordi S3 au lamelă antiperforare SJFlex pentru protecție suplimentară.

Informații suplimentare:

- pielea impermiabilă

- talpa antiderapantă

- bombeu compozit

Puteți cumpăra încălțăminte produsă de Safety Joggers în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.