Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Cizme Вектор de protecție

PDFPrint
Сапоги Вектор Утепленные
Evaluarea: Nu votat
Sales price 460,0 L
РазмерАртикулКупить
Cizme Вектор de protecție BC405m
Description

Cizme Вектор este un model de încălțăminte de protecție cu un bombeu metalic Cizme de protecție Вектор sunt proiectate pentru a lucra în condiții de siguranță într-o varietate de medii. Cizmele Вектор sunt fabricate din pielea hidrofobă. De asemenea, cizme sunt foarte confortabile datorită de forma anatomică specială.

Cizmele de protecție Вектор au talpa turnată din poliuretan (PU / PU), rezistentă la acizi, uleiuri și produse petroliere. Talpă este groasă și distribuie în mod egal încărcătura în timpul mersului. Un bombeu din metal protejează picioare în cazul unei lovituri. De asemenea, in cizmele Вектор se poate lucra în diapazonul temperaturilor de la -20°С până la +110°С.

Informații suplimentare:

- pielea impermiabilă

- talpa antiderapantă

- bombeu de protecție

Puteți cumpăra încălțăminte produsă de Talan în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

Miercuri, 07 Octombrie 2020
В разделе этих сапогов отсутствует корзина , исправьте пожалуйста , да и в принципе это не первый товар у которого на странице отсутствует корзина (
Никита Чеботарь