Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași pentru femei Oxypas Sunny - gri

PDFPrint
Женские кроссовки Oxypass Sunny - серые
Evaluarea: Nu votat
Sales price 675,0 L
РазмерАртикулКупить
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 36
05770136
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 37
05770137
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 38
05770138
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 39
05770139
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 40
05770140
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 41
05770141
Женские кроссовки Oxypass Sunny - 42
05770142
Description

Adidași pentru femei Oxypas Sunny au fost concepute de specialiști, ținând cont de caracteristicile anatomice ale picioarelor. Pentru confortul sporit, la fabricarea încălțămintei Oxypas Sunny este folosită pielea artificială rezistentă la uzură, la fel, acest model are o lamelă de forma anatomică care este detașabilă. Adidașii se închide convenabil, fără șireturi. Încălțămintea ortopedică Oxypas Sunny respectă standardul EN ISO 20347. Talpa Oxypas Sunny are un element special care descarcă electricitatea statică.

Adidașii Oxypas Sunny sunt concepute special pentru cei care petrec mult timp pe picioare în timpul lucrului, pentru a le purta în fiecare zi. Modelul Oxypas Sunny este perfect pentru lucrătorii medicali și veterinari, angajații saloanelor de înfrumusețare, spălătorii și serviciilor de curățare, precum și pentru lucrătorii de catering și din industria ușoară.

Încălțămintea ortopedică Oxypas Sunny are talpa turnată de nitril, care distribuie uniform încărcătura în timpul mersului, având, la fel, proprietăți antiderapante. Modelul Oxypas Sunny face parte din seria OXYSPORT - încălțăminte ușoară pentru sport, cu o căptușeală specială CoolMax, care asigură absorbția optimă a umidității și reglarea termică a piciorului. 

Informații suplimentare:

  • greutate (1 buc.) - 250 grame
  • îngrijire ușoară
  • lamela anatomică

Puteți cumpăra adidași Oxypas Sunny la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra încălțămintea ortopedică Oxypas Sunny angro: de la 20 de unități. Compania Soling oferă și alte produse de Oxypas.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.