Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași Oxypas ROY - albaștri

PDFPrint
Кроссовки Oxypas ROY - синие
Evaluarea: Nu votat
Sales price 640,0 L
РазмерАртикулКупить
Adidași Oxypas ROY - albaștri 027803NAV
Description

Adidași Oxypas ROY au fost concepute de specialiști, ținând cont de caracteristicile anatomice ale picioarelor. Pentru confortul sporit, la fabricarea încălțămintei Oxypas ROY este folosită pielea artificială rezistentă la uzură, la fel, acest model are o lamelă de forma anatomică care este detașabilă. Adidașii se închide convenabil fără șireturi. Încălțămintea ortopedică Oxypas ROY respectă standardul EN ISO 20347. Talpa Oxypas ROY are un element special care descarcă electricitatea statică.

Adidașii Oxypas ROY sunt concepute special pentru cei care petrec mult timp pe picioare în timpul lucrului, pentru a le purta în fiecare zi. Modelul Oxypas ROY este perfect pentru lucrătorii medicali și veterinari, angajații saloanelor de înfrumusețare, spălătorii și serviciilor de curățare, precum și pentru lucrătorii de catering și din industria ușoară.

Încălțămintea ortopedică Oxypas ROY are talpa turnată de nitril, care distribuie uniform încărcătura în timpul mersului, având, la fel, proprietăți antiderapante. Modelul Oxypas ROY face parte din seria OXYMOTION - încălțăminte ușoară pentru sport, cu o căptușeală specială CoolMax, care asigură absorbția optimă a umidității și reglarea termică a piciorului. Mai multe detalii privind acest model le puteți găsi aici.

Informații suplimentare:

  • greutate (1 buc.) - 250 grame
  • îngrijire ușoară
  • lamela anatomică

Mărimi:

EU
40 41 42 43 44 45 46 47
MM 266 273 280 286 293 300 306 313

Puteți cumpăra adidași Oxypas ROY la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra încălțămintea ortopedică Oxypas ROY angro: de la 20 de unități. Compania Soling oferă și alte produse de Oxypas.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.