Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași Oxypas Roman - gri

PDFPrint
Кроссовки Oxypas Roman - cерые
Evaluarea: Nu votat
not_available.gif
РазмерАртикулКупить
Description

Adidași Oxypas Roman au fost concepute de specialiști, ținând cont de caracteristicile anatomice ale picioarelor. Pentru confortul sporit, la fabricarea încălțămintei Oxypas Roman este folosită pielea artificială rezistentă la uzură, la fel, acest model are o lamelă de forma anatomică care este detașabilă. Adidașii se închide convenabil. Încălțămintea ortopedică Oxypas Roman respectă standardul EN ISO 20347. Talpa Oxypas Roman are un element special care descarcă electricitatea statică.

Adidașii Oxypas Roman sunt concepute special pentru cei care petrec mult timp pe picioare în timpul lucrului, pentru a le purta în fiecare zi. Modelul Oxypas Roman este perfect pentru lucrătorii medicali și veterinari, angajații saloanelor de înfrumusețare, spălătorii și serviciilor de curățare, precum și pentru lucrătorii de catering și din industria ușoară.

Adidașii Oxypas Roman sunt disponibile în două culori: neagră și gri. Încălțămintea ortopedică Oxypas Roman are talpa turnată de nitril, care distribuie uniform încărcătura în timpul mersului, având, la fel, proprietăți antiderapante. Modelul Oxypas Roman face parte din seria OXYSPORT - încălțăminte ușoară pentru sport, cu o căptușeală specială CoolMax, care asigură absorbția optimă a umidității și reglarea termică a piciorului. 

Informații suplimentare:

  • greutate (1 buc.) - 250 grame
  • îngrijire ușoară
  • lamela anatomică

Mărimi:

EU
40 41 42 43 44 45 46 47
MM 266 273 280 286 293 300 306 313

Puteți cumpăra adidași Oxypas Roman la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra încălțămintea ortopedică Oxypas Roman angro: de la 20 de unități. Compania Soling oferă și alte produse de Oxypas.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.