Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași Oxypas Justin

PDFPrint
Evaluarea: Nu votat
Sales price 1099,0 L
РазмерАртикулКупить
Adidași Oxypas Justin 057706XX
Description

Adidași Oxypas Justin au fost concepute de specialiști, ținând cont de caracteristicile anatomice ale picioarelor. Pentru confortul sporit, la fabricarea încălțămintei Oxypas Justin este folosită pielea rezistentă la uzură, la fel, acest model are o lamelă de forma anatomică care este detașabilă. Adidașii se închide convenabil. Încălțămintea ortopedică Oxypas Justin respectă standardul EN ISO 20347. Talpa Oxypas Justin are un element special care descarcă electricitatea statică.

Adidașii Oxypas Justin sunt concepute special pentru cei care petrec mult timp pe picioare în timpul lucrului, pentru a le purta în fiecare zi. Modelul Oxypas Justin este perfect pentru lucrătorii medicali și veterinari, angajații saloanelor de înfrumusețare, spălătorii și serviciilor de curățare, precum și pentru lucrătorii de catering și din industria ușoară.

Încălțămintea ortopedică Oxypas Justin are talpa turnată de nitril, care distribuie uniform încărcătura în timpul mersului, având, la fel, proprietăți antiderapante. Modelul Oxypas Justin face parte din seria OXYSPORT - încălțăminte ușoară pentru sport, cu o căptușeală specială CoolMax, care asigură absorbția optimă a umidității și reglarea termică a piciorului. 

Informații suplimentare:

  • greutate (1 buc.) - 250 grame
  • îngrijire ușoară
  • lamela anatomică

Mărimi:

EU
40 41 42 43 44 45 46 47
MM 266 273 280 286 293 300 306 313

Puteți cumpăra adidași Oxypas Justin la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra încălțămintea ortopedică Oxypas Justin angro: de la 20 de unități. Compania Soling oferă și alte produse de Oxypas.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.