Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași Oxypas Clark - negre

PDFPrint
Кроссовки Oxypas Clark - черные
Evaluarea: Nu votat
Sales price 915,0 L
РазмерАртикулКупить
Adidași Oxypas Clark - negre 127904BLK
Description

Adidași Oxypas Clark au fost concepute de specialiști, ținând cont de caracteristicile anatomice ale picioarelor. Pentru confortul sporit, la fabricarea încălțămintei Oxypas Clark este folosită pielea artificială rezistentă la uzură, la fel, acest model are o lamelă de forma anatomică care este detașabilă. Adidașii se închide convenabil. Încălțămintea ortopedică Oxypas Clark respectă standardul EN ISO 20347. Talpa Oxypas Clark are un element special care descarcă electricitatea statică.

Adidașii Oxypas Clark sunt concepute special pentru cei care petrec mult timp pe picioare în timpul lucrului, pentru a le purta în fiecare zi. Modelul Oxypas Clark este perfect pentru lucrătorii medicali și veterinari, angajații saloanelor de înfrumusețare, spălătorii și serviciilor de curățare, precum și pentru lucrătorii de catering și din industria ușoară.

Încălțămintea ortopedică Oxypas Clark are talpa turnată de nitril, care distribuie uniform încărcătura în timpul mersului, având, la fel, proprietăți antiderapante. Modelul Oxypas Clark face parte din seria OXYFashion - încălțăminte stilată și ușoară, cu o căptușeală specială CoolMax, care asigură absorbția optimă a umidității și reglarea termică a piciorului. Mai multe detalii privind acest model le puteți găsi aici.

Informații suplimentare:

  • greutate (1 buc.) - 390 grame
  • îngrijire ușoară
  • lamela anatomică

Mărimi:

EU
40 41 42 43 44 45 46 47
MM 266 273 280 286 293 300 306 313

Puteți cumpăra adidași Oxypas Clark la Chișinău în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. Puteți cumpăra încălțămintea ortopedică Oxypas Clark angro: de la 20 de unități. Compania Soling oferă și alte produse de Oxypas.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.