Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Adidași FEET - roșu

PDFPrint
Кроссовки FEET - красные
Evaluarea: Nu votat
Sales price 550,0 L
РазмерАртикулКупить
Кроссовки FEET - красные - 36
G321136
Кроссовки FEET - красные - 37
G321137
Кроссовки FEET - красные - 38
G321138
Кроссовки FEET - красные - 41
G321141
Кроссовки FEET - красные - 45
G321145
Кроссовки FEET - красные - 46
G321146
Description

Adidașii FEET este o încălțăminte de sport, întăriți cu o căptușeală de poliuretan. Partea superioară este realizată din softshell, o țesătură nouă și ușoară, cu durabilitate sporită. Adidașii FEET au un design izbitor și original. Adidașii au și elemente retroreflectorizante, amplasate pe partea de sus. Modelul FEET este perfect pentru sport, activități în aer liber și muncă.

Adidașii FEET sunt disponibili în două culori: roșu și gri. Talpa a adidașilor FEET este confecționată dintr-o combinație de phylon și termopoliuretan (TPR), fiind deosebit de flexibilă, cu proprietăți antiderapante excelente. Talpa groasă distribuie uniform sarcina în timpul mersului. Lățimea adidașilor poate fi reglată cu șireturile.

Informatii suplimentare:

  •     căptușeală din PR
  •     softshell
  •     phylon

Puteți cumpăra adidașii FEET produse de Ardon în magazinul nostru online Soling, la magazinul de vânzare cu amănuntul sau la sediul nostru central. De asemenea, la noi puteți cumpăra haine și uniforme angro sau cu amănuntul. Compania Soling oferă și altele modele de încălțăminte și haine pentru lucru sau în stil casual.

Recenzii

There are yet no reviews for this product.