Coş

 x 

Cart empty

CRAMBE

Potrivite pentru lucru și timp liber

Gama comprehensivă de articole de îmbrăcăminte din colecția CRAMBE vă echipează pentru muncă și pentru activități în aer liber. Modelul său de camuflaj în 3 nuanțe de culori nu este numai la modă ci și foarte practic. Greutatea redusă garantează libertate de mișcare, iar un conținut mai ridicat de poliester contribuie la durabilitatea și la rezistența culorii pantalonilor lungi și scurți.

Colecția CRAMBE este concepută pentru purtare pe tot parcursul anului și include de asemenea jachete softshell, hanorace cu glugă și, cel mai important, jachete pilot căptușite. Merită amintită și vesta ușoară CRAMBE cu multe buzunare multifuncționale. Aceasta va avea aplicații largi nu numai la locul de muncă , ci și în activități de agrement și hobby-uri.

00crambe1

 

 

Colecția include:

Jachete softshell: Jachetă softshell pentru bărbați cu guler înalt. Umerii sunt întăriți cu material OXFORD 600 D. Jacheta este caracterizată prin 2 buzunare laterale cu fermoar și 1 buzunar la piept. Lățimea manșetelor se ajustează practic datorită benzilor Velcro.

Jachete PILOT: Jachetă pilot căptușită pentru bărbați cu două buzunare oblice laterale și 1 buzunar interior pentru un telefon mobil. Jacheta este caracterizată prin tricotaje elastice la manșete, circumferința inferioară și la guler.

00crambe2Veste: Vesta casual pentru bărbați, din țesătură diagonală ușoară cu greutate de 190 g/m2, este căptușită parțial cu plasă din nailon. Vesta cu un fermoar are 11 buzunare, din care 2 sunt pe spate și unul este buzunar pentru telefon.

HANORAC: Hanorac pentru bărbați, cu fermoar la guler și glugă, buzunar mare tip cangur și părți 
întărite în zona umerilor. Tricotajele elastice la manșete și la circumferința inferioară contribuie la o senzație plăcută. 

MAX

Îmbrăcăminte de lucru pentru orice ocazie

MAX este cea mai mare și mai cunoscută colecție a noastră, aceasta combină designul simplu, materialele de calitate și croiala  confortabilă Relax (cu excepția liniei MAX Winter, proiectată în varianta standard) fiind astfel potrivită pentru aproape toate tipurile de siluete.O gamă variată de culori. Un total de șapte linii de produse din colecția MAX îndeplinesc toate cerințele pentru îmbrăcămintea de lucru, de la cele mai simple modele până la cele mai elaborate, cum ar fi îmbrăcămintea cu vizibilitate ridicată.

Deoarece este o gamă numeroasă de articole de îmbrăcăminte, liniile individuale pot fi combinate între ele și, prin urmare, se vor potrivi întotdeauna. Cu combinațiile sale de culori, îmbrăcămintea de lucru MAX pentru femei completează și susține perfect colecția de îmbrăcăminte YOWIE.

Linii individuale ale colecției MAX

00max1MAX NEO

Linia de îmbrăcăminte NEO este proiectată din 100% bumbac și croială Relax. Greutatea articolelor de îmbrăcăminte este de 260 g / m2. Aceasta nu este caracterizată de elemente sau benzi reflectorizante. Articolele de îmbrăcăminte MAX NEO sunt disponibile în 7 culori pentru bărbați și 4 culori pentru femei.

 

00max2

MAX NEO REFLEX

O linie realizată din aceleași materiale ca și colecția MAX NEO. În plus, articolele de îmbrăcăminte din această colecție sunt echipate cu benzi reflectorizante cusute pe mânecile jachetelor și pe pantaloni, cu lățime de 5 cm. Îmbrăcămintea de lucru MAX NEO REFLEX este disponibilă în 6 culori pentru bărbați și 1 culoare pentru femei.

00max3

 

MAX SUMMER

Linia MAX SUMMER este fabricată și din material 100% bumbac. În comparație cu alte linii, țesătura se caracterizează printr-o greutate mai mică - 220 g / m2. De aceea, această linie este potrivită pentru utilizare în zilele calde de vară. Articolele de îmbrăcăminte nu au elemente sau benzi reflectorizante. Puteți alege dintre cele 7 culori pentru bărbați și 4 culori pentru femei.

 

00max4

 

MAX WINTER

Aceasta este concepută pentru a lucra la temperaturi mai scăzute. Îmbrăcămintea de lucru 100% din  bumbac se caracterizează prin tipul de croiala standard. Pentru o siguranță mai mare a lucrărilor în aer liber în condiții de vizibilitate redusă, mânecile jachetelor de lucru și pantalonii sunt prevăzuți cu benzi reflectorizante de 5 cm lățime. Puteți alege dintre cele 3 culori pentru bărbați.

00max5

 

MAX VIVO

îmbrăcămintea de lucru MAX VIVO este confecționată dintr-o combinație de două materiale - poliester (65%) și bumbac (35%). În zonele cele mai expuse, articolele de îmbrăcăminte sunt întărite cu material durabil Oxford 600D. Articolele din linie MAX VIVO sunt echipate cu elemente reflectorizante pe mâneci și buzunare. Este disponibilă în 2 vartiante de culori pentru bărbați și 1 culoare pentru femei.

00max6

 

MAX VIVO REFLEX

Linia MAX VIVO REFLEX oferă aceleași beneficii ca și colecția MAX VIVO. În plus, totuși, articolele sale vestimentare sunt echipate cu benzi reflectorizante cusute de 5 cm lățime pe picioarele pantalonilor, mâneci și în jurul taliei jachetei. Această linie este disponibilă numai în două variante de culori pentru bărbați.

00max7

 

MAX VIVO HV

Spre deosebire de liniile anterioare, linia MAX VIVO HV este fabricată din material reflectorizant HI-VIS care îndeplinește cerințele EN ISO 20471 - Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate pentru uz profesional. Benzile imprimate reflectorizante de pe mâneci, la nivelul taliei jachetei și pe picioarele pantalonilor au o lățime de 7 cm, respectiv 7,5 cm lățime. Această linie de produse este caracterizată prin întăritura Oxford 600D în zonele foarte expuse. Este disponibilă în 2 culori pentru bărbați - galben și portocaliu.

 

 

Colecția include:

•    Jachete de vară și de iarnă 
•    Veste 
•    Pantaloni de lucru 
•    Salopete Cu Pieptar
•    Pantaloni scurti 
Îmbrăcăminte pentru femei se potrivește culorilor colecției de îmbrăcăminte YOWIE.

 00knox7

 

00knox88

 

De exemplu, articolele de îmbrăcăminte din linia MAX WINTER sunt caracterizate de croiul STANDARD.

 • Model drept cu talie înaltă
 • Cracul pantalonului este drept de la coapsă spre circumferința inferioară
 • Adecvat pentru toate tipurile de siluete 

 

Screenshot 2022 07 20 at 20 44 46 CREMORNE

 

 

Celelalte linii ale colecției MAX sunt realizate în croiul RELAX

 • Model cu talie ușor joasă
 • Cracul pantalonului este ușor îngustat de la coapsă spre genunchi
 • Circumferința inferioară a cracului corespunde lățimii circumferinței genunchiului
 • Adecvat pentru toate tipurile de siluete 

KNOXFIELD

Colecție unică în care veți fi observat
 
Îmbrăcăminte funcțională și modernă care vi se potrivește. Piesele individuale de îmbrăcăminte se potrivesc împreună și îndeplinesc în continuare cerințele pentru echipamente HI-VIS. Așa a fost ideea designerului Tomáš Hybler. Rezultatul este colecția unică KNOXFIELD, ce oferă 294 de combinații diferite de îmbrăcăminte.

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate uriașă de combinații

Din îmbrăcămintea de lucru KNOXFIELD, puteți alege, de exemplu, pantaloni, o bluză, pantaloni scurți și o jachetă softshell. Aveți posibilitatea să alegeți o combinație de culori care vi se potrivește și siguranța că toate articolele vor fi compatibile. Astfel, echipați cu ușurință întreaga fabrică cu îmbrăcăminte uniformizată ce arată bine, este confortabilă și se potrivește perfect.

00knox1

Majoritatea produselor din colecție pot fi achiziționate în două versiuni:

 1. Îmbrăcăminte clasică de lucru,
 2. Îmbrăcăminte HI-VIS conformă cu standardul EN 20471.

Îmbrăcămintea de lucru Knoxfield este potrivită pentru majoritatea operațiunilor obișnuite – drumuri, autostrăzi, căi ferate, depozite sau construcții.

Explorați colecția plină de combinații de culoare diverse (galben fluorescent, portocaliu sau roșu neobișnuit), modele originale și croieli , benzi și accesorii reflectorizante poziționate inteligent și eficient. Toți pantalonii au o talie elastică proiectată special. Vă vor face să vă simțiți confortabil întreaga zi.

Screenshot 2022 07 20 at 20 44 46 CREMORNE

 

 

Croiul RELAX caracterizează colecția KNOXFIELD:

 • Model cu talie ușor joasă
 • Cracul pantalonului este ușor îngustat de la coapsă spre genunchi
 • Circumferința inferioară a cracului corespunde lățimii circumferinței genunchiului
 • Adecvat pentru toate tipurile de siluete

 

 

Ajustați colecția KNOXFIELD la nevoile voastre în 5 pași 

Noua colecție KNOXFIELD este concepută să îndeplinească nevoile individuale și cerințele impuse în fiecare profesie. Acum aveți posibilitatea să proiectați îmbrăcămintea de lucru personalizată pentru a satisface cerințele dvs. specifice – decideți între variante pentru bărbați și pentru femei, alegeți între 3 greutăți, selectați culoarea de bază pentru îmbrăcăminte pentru a se potrivi la culorile companiei, adăugați una din cele trei caracteristici de cusături contrastante și, eventual, alegeți gradul de vizibilitate ridicată pentru îmbrăcăminte.

00knox2

 

 

1. Alegeți stilul pentru bărbați sau pentru femei:

 

00knox3

 

2. Alegeți greutatea de material care corespunde mediului de lucru:

00knox4

 

 

3. Alegeți culoarea HI-VIS: 

00knox5

 

 

 

 

4. Alegeți culoarea complementară pentru material:

 

00knox6

 

5. Alegeți clasa de vizibilitate ridicată pentru îmbrăcămintea de lucru