Catalog

Coş

 x 

Cart empty

Producator:
ЗАО "Пожтехника"

Stingătoare cu spuma mecanică și chimică

Воздушно-пенный огнетушитель ОВП-8

Detaliile produsului

Воздушно-пенный огнетушитель ОВП-100

Preț: 4900,0 L

Detaliile produsului

Spuma este un agent de stingere foarte eficient. Stingătoare cu spumă sunt mai des utilizate în industria chimică, deoarece sunt deosebit de eficiente în stingerea substanțelor inflamabile. În același timp, stingătoarele cu spumă sunt de asemenea eficiente pentru stingerea incendiilor de substanțe solide și combustibile. Stingătoarele de spumă nu pot fi utilizate în prezența echipamentelor cu energie electrică.

 

Stingătoare reprezintă fundamentul pentru prevenirea incendiilor. Puteți cumpăra diverse stingătoare de incendiu în Chișinău într-unul din magazinele noastre, precum și le puteți comanda online. În magazinele Soling avem în stoc toate tipuri de stingătoare de incendiu: stingătoare cu pulbere, stingătoare cu spumă, stingătoare cu dioxid de carbon. În magazinele noastre puteți cumpăra și un stingător auto: există modele de diferite dimensiuni și tipuri, cu ușurință veți găsi extinctoare potrivite pentru mașina dvs.

 

Extinctoarele din Moldova trebuie să respecte cerințele naționale a legislației în vigoare. Stingătoare de incdendiu trebuie reîncărcate odata la 5 ani și de fiecare dată după utilizare.