MAX

KNOXFIELD

Colecție unică în care veți fi observat
 
Îmbrăcăminte funcțională și modernă care vi se potrivește. Piesele individuale de îmbrăcăminte se potrivesc împreună și îndeplinesc în continuare cerințele pentru echipamente HI-VIS. Așa a fost ideea designerului Tomáš Hybler. Rezultatul este colecția unică KNOXFIELD, ce oferă 294 de combinații diferite de îmbrăcăminte.

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate uriașă de combinații

Din îmbrăcămintea de lucru KNOXFIELD, puteți alege, de exemplu, pantaloni, o bluză, pantaloni scurți și o jachetă softshell. Aveți posibilitatea să alegeți o combinație de culori care vi se potrivește și siguranța că toate articolele vor fi compatibile. Astfel, echipați cu ușurință întreaga fabrică cu îmbrăcăminte uniformizată ce arată bine, este confortabilă și se potrivește perfect.

00knox1

Majoritatea produselor din colecție pot fi achiziționate în două versiuni:

  1. Îmbrăcăminte clasică de lucru,
  2. Îmbrăcăminte HI-VIS conformă cu standardul EN 20471.

Îmbrăcămintea de lucru Knoxfield este potrivită pentru majoritatea operațiunilor obișnuite – drumuri, autostrăzi, căi ferate, depozite sau construcții.

Explorați colecția plină de combinații de culoare diverse (galben fluorescent, portocaliu sau roșu neobișnuit), modele originale și croieli , benzi și accesorii reflectorizante poziționate inteligent și eficient. Toți pantalonii au o talie elastică proiectată special. Vă vor face să vă simțiți confortabil întreaga zi.

Screenshot 2022 07 20 at 20 44 46 CREMORNE

 

 

Croiul RELAX caracterizează colecția KNOXFIELD:

  • Model cu talie ușor joasă
  • Cracul pantalonului este ușor îngustat de la coapsă spre genunchi
  • Circumferința inferioară a cracului corespunde lățimii circumferinței genunchiului
  • Adecvat pentru toate tipurile de siluete

 

 

Ajustați colecția KNOXFIELD la nevoile voastre în 5 pași 

Noua colecție KNOXFIELD este concepută să îndeplinească nevoile individuale și cerințele impuse în fiecare profesie. Acum aveți posibilitatea să proiectați îmbrăcămintea de lucru personalizată pentru a satisface cerințele dvs. specifice – decideți între variante pentru bărbați și pentru femei, alegeți între 3 greutăți, selectați culoarea de bază pentru îmbrăcăminte pentru a se potrivi la culorile companiei, adăugați una din cele trei caracteristici de cusături contrastante și, eventual, alegeți gradul de vizibilitate ridicată pentru îmbrăcăminte.

00knox2

 

 

1. Alegeți stilul pentru bărbați sau pentru femei:

 

00knox3

 

2. Alegeți greutatea de material care corespunde mediului de lucru:

00knox4

 

 

3. Alegeți culoarea HI-VIS: 

00knox5

 

 

 

 

4. Alegeți culoarea complementară pentru material:

 

00knox6

 

5. Alegeți clasa de vizibilitate ridicată pentru îmbrăcămintea de lucru