CRAMBE

CRAMBE

Potrivite pentru lucru și timp liber

Gama comprehensivă de articole de îmbrăcăminte din colecția CRAMBE vă echipează pentru muncă și pentru activități în aer liber. Modelul său de camuflaj în 3 nuanțe de culori nu este numai la modă ci și foarte practic. Greutatea redusă garantează libertate de mișcare, iar un conținut mai ridicat de poliester contribuie la durabilitatea și la rezistența culorii pantalonilor lungi și scurți.

Colecția CRAMBE este concepută pentru purtare pe tot parcursul anului și include de asemenea jachete softshell, hanorace cu glugă și, cel mai important, jachete pilot căptușite. Merită amintită și vesta ușoară CRAMBE cu multe buzunare multifuncționale. Aceasta va avea aplicații largi nu numai la locul de muncă , ci și în activități de agrement și hobby-uri.

00crambe1

 

 

Colecția include:

Jachete softshell: Jachetă softshell pentru bărbați cu guler înalt. Umerii sunt întăriți cu material OXFORD 600 D. Jacheta este caracterizată prin 2 buzunare laterale cu fermoar și 1 buzunar la piept. Lățimea manșetelor se ajustează practic datorită benzilor Velcro.

Jachete PILOT: Jachetă pilot căptușită pentru bărbați cu două buzunare oblice laterale și 1 buzunar interior pentru un telefon mobil. Jacheta este caracterizată prin tricotaje elastice la manșete, circumferința inferioară și la guler.

00crambe2Veste: Vesta casual pentru bărbați, din țesătură diagonală ușoară cu greutate de 190 g/m2, este căptușită parțial cu plasă din nailon. Vesta cu un fermoar are 11 buzunare, din care 2 sunt pe spate și unul este buzunar pentru telefon.

HANORAC: Hanorac pentru bărbați, cu fermoar la guler și glugă, buzunar mare tip cangur și părți 
întărite în zona umerilor. Tricotajele elastice la manșete și la circumferința inferioară contribuie la o senzație plăcută.