CIUDADES

CIUDADES

Alegerea ideală pentru vreme caldă
 
Colecţia CIUDADES de îmbrăcăminte de lucru a fost concepută în principal pentru regiunile climatice mai calde. Este compusă dintr-o gamă completă de îmbrăcăminte disponibilă într-o varietate mare de culori. Articolele sale principale sunt produse dintr-un material de 195 g/m2 compus din 65 % poliester și 35 % bumbac.

Linia BASIC

Croiala simplă caracteristică este tipică pentru jachetele, pantalonii pe talie și cu pieptar, salopetele și pantalonii scurţi de lucru. Un element specific comun pentru această colecţie de îmbrăcăminte este designul vizibil al buzunarelor. Versiunea tipică „BASIC” a colecţiei CIUDADES este oferită în 7 combinaţii atractive de culori. 

00ciudades1

Linia REFLEX

Linia de îmbrăcăminte de lucru „REFLEX” a colecţiei CIUDADES ale cărei potrivire și culori se bazează pe colecţia „BASIC”, este concepută pentru siguranţă și vizibilitate mai mari la lucru. Este completată cu benzi reflectorizante pe umeri, mâneci și pe părţile corpului pe jachete.

Aceste benzi reflectorizante sunt cusute pe partea inferioară ale picioarelor pe pantaloni, costume și pantaloni scurţi.

00ciudades2

Linia HI-VIS

Linia de top cu vizibilitate ridicată a colecţiei de articole de îmbrăcăminte CIUDADES îndeplinește clasificările de siguranţă nr. 1 și nr. 2 în conformitate cu EN ISO 20471. Aceste articole de îmbrăcăminte de lucru specifice sunt realizate cu materiale ușoare ce sunt compuse din 50 % bumbac și 50 % poliester în tehnologie de diagonală încrucișată.

Conţinutul de bumbac ridicat garantează permeabilitatea cerută pentru lucrul în condiţii climatice mai calde. Confortul la purtare și permeabilitatea materialului sunt sporite prin masa redusă a materialului. Tehnologia de diagonală încrucișată folosită mărește rezistenţa finală a ţesăturii. În completare la combinaţia de bază de culori portocaliu și galben cu vizibilitate ridicată, colecţia oferă și o combinaţie de culori albastru închis și cu vizibilitate ridicată.

Întreaga colecţie a articolelor de îmbrăcăminte CIUDADES este completată cu tricouri simple, polo și jachete fleece și softshell stilate.

00ciudades3

 

LUMICOTEX®

Combinaţia de 50 % bumbac și 50 % poliester asigură permeabilitate excelentă pentru lucrul în condiţii climatice calde.

Greutatea ușoară a materialului sporește confortul. În plus, tehnologia de diagonală încrucișată folosită mărește rezistenţa de ultimă generaţie a materialului. În completare la combinaţia de bază de culori portocaliu și galben cu vizibilitate ridicată, colecţia oferă și o combinaţie de culori albastru închis și cu vizibilitate ridicată. Linia de top cu vizibilitate ridicată a colecţiei de articole de îmbrăcăminte CIUDADES îndeplinește clasificările de siguranţă nr. 1 și nr. 2 în conformitate cu EN ISO 20471.